Magazine

Harmony Fashion Boutique 1

Pentru a putea finanta activitatile ONG-ului, am deschis un magazin de haine Second Hand de provenienta elvetiana, situat in Iasi, pe strada C.Negri, bl.D3, langa rondul de tramvai din Tg. Cucu. Aici, veti gasi hainele asezate pe umeras, spalate si calcate, cu pret pe bucata si care, suntem siguri ca va vor satisface in ceea ce priveste calitatea si utilitatea lor. Numeroase produse din cele pe care le avem in magazin , sunt de la firme cunoscute precum H&M, C&A, ZARA ,Amisu, Dockers, Lee Cooper, Levi strauss si alte firme de renume. Deasemeni, gasiti lenjerie de pat, genti de dama si de voiaj, perdele, draperii. Pentru toti cei care vin insotiti de copii, avem amenajat un colt in care cei mici vor gasi carti de colorat, creioane, carioci, jucarii, astfel incat timpul de asteptare sa fie mai placut pentru ei iar parintii sa nu fie stresati de nerabdarea copiilor. Preturile produselor vandute in magazinul nostru incep de la 1 leu pe bucata. In mod frecvent, gasiti cutii in care punem produse pentru adulti , la pretul de 2 lei / bucata.

Pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa faca economii si sa se bucure de cat mai multe produse din magazinul nostru, avem periodic promotii:

– la achizitionarea a 2 produse din aceeasi categorie -tricouri dama, tricouri barbati, pantaloni barbati, , etc- primiti inca un produs din aceeasi categorie GRATIS (care are pretul cel mai mic)

– la cumpararea unui costum de barbati sau de dama, primiti GRATIS, o camasa sau o bluza.

– daca aduceti cu dvs. un client nou, primiti o reducere de 50 % la ceea ce cumparati dvs. si 25 % la ceea ce cumpara noul client.

– produse din aceeasi categorie cu pret unic ( ex. paltoane 15 lei/buc, geci 10 lei/bucata), asa ca va asteptam pe la noi pentru a profita de aceste promotii, dar si de altele.

Programul de lucru este intre orele 9:00-17:00 de luni pana vineri, iar sambata 9:00-14:00.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5 Gallery Thumb 6 Gallery Thumb 7 Gallery Thumb 9 Gallery Thumb 10 Gallery Thumb 14 Gallery Thumb 12 Gallery Thumb 13

Harmony Fashion Boutique 2

Un alt magazin de haine Second Hand de provenienta elvetiana, situat in Iasi, pe strada Socola, nr. 2, in Podu Roș. Si aici, veti gasi numeroase produse de la firme cunoscute precum H&M, C&A, ZARA ,Amisu, Dockers, Lee Cooper, Levi Strauss si alte firme de renume.

Programul de lucru este intre orele 9:00-20:00 de luni pana vineri, iar sambata 9:00-14:00.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5 Gallery Thumb 6 Gallery Thumb 7 Gallery Thumb 9 Gallery Thumb 9 Gallery Thumb 10 Gallery Thumb 14 Gallery Thumb 12