Despre noi

ASOCIATIA „HARMONY AND HOPE”

We value Work Ethics & Environment as it helps in creating a Creative Thinktank

ASOCIATIA „HARMONY AND HOPE”, a fost fondata potrivit Ordonantei Guvemului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii , completata si modificata si este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 94 / A / din data de 11.09.2013.

Scopul asociatiei: Membrii Asociatiei Harmony and Hope au decis sa se asocieze in scopul de a reprezenta intereselor persoanelor somere sau fara ocupatie, in vederea consilierii si reorientarii profesionale a acestora si asistenta si reprezentare pentru persoanele aflate in dificultate ( batrani, tineri, copii si adulti ) sau cu nevoi speciale.

Obiectivele asociatiei sunt urmatoarele:

a. organizarea de cursuri de pregătire, seminarii, conferinte, dezbateri publice, tabere, scoli de vară;
b. organizarea de manifestatii publice si alte activităti de sensibilizare a opiniei publice, potrivit legii;
c. realizarea, editarea si difuzarea de cărti, publicatii periodice, pliante, afise, brosuri, programe informative si alte materiale informative;
d. acordarea de consultanta si consiliere, precum si de asistentă juridică membrilor Asociatiei, în conformitate cu scopul acesteia;
e. organizarea de cursuri si activitati artistice – lectii de pian, chitara, desen, pictura, cursuri de limbi straine, initiere in calculator, cursuri si ateliere hand-made, croitorie, cursuri de dezvoltare personala, dezvoltare a abilitatilor practice si a simtului civic;
f. organizarea de ateliere cu caracter lucrativ in oricare din domeniile de la punctul
e. sau altele, in care sa fie integrate persoane din grupul tinta, si comercializarea produselor obtinute, pentru sustinerea activitatii asociatiei;
g. monitorizarea si sprijinirea activitatii autoritatilor publice prin proceduri specifice de avocatura;
h. dezvoltarea de programe proprii si in regim de parteneriat cu autoritatile publice din tara si strainatate, precum si cu alte asociatii, fundatii sau grupuri din tara si strainatate;
i. acorda membrilor sai sau grupului ale caror interese le reprezinta, consultanta in management si afaceri pentru deschiderea unor afaceri;
j. derularea unor activitati de sponsorizare/mecenat;
k. dezvoltarea unor activitati economice directe in vederea autofinantarii, in concordanta cu scopul Asociatiei;
I. alte activitati care contribuie la realizarea scopului Asociatiei si care nu contravin ordinii de drept
m. activitati cu caracter religios
n. ajutor material, financiar (haine, alimente, bani, etc) acordate persoanelor din grupul tinta si familiilor lor, dupa selectarea acestora si determinarea necesitatilor de acoperit.
o. activitati de strangere de fonduri in vederea indeplinirii scopului Asociatiei;
p. organizarea,desfasurarea, si finalizarea de programe/cursuri si formare profesionala a adultilor, in conformitate cu actele normative in vigoare privind reglementarea acestei materii;
q. desfasurarea de programe de asistenta sociala, culturale, educative, filantropice, de voluntariat si combaterea traficului de persoane, conform Ordonanta nr. 68/28.08.2003 actualizata.
r. afilierea la organizatii nationale si internationale de profil si activare in cadrul acestora, precum si colaborarea cu organizatii omologe din strainatate.

Pentru asigurarea partiala a finantarii activitatilor, Asociatia detine un magazin cu haine second hand.

Mai jos aveti cateva imagini din timpul descarcarii unor camioane cu marfa sosite din Elvetia de la sponsorii nostri.

About Image

Echipa noastra

Magazinele Harmony Fashion Boutique

Colaboratori