Colaborari cu institutii si alte ONG-uri.

Asociatia Harmony and Hope are incheiate Contracte sau Protocoale de colaborare cu urmatoarele institutii si ONG-uri :

– AJOFM Iasi – pentru organizarea de Targuri de locuri de munca si inscrierea membrilor Asociatiei la cursurile de recalificare organizate de institutia de mai sus;
www.ajofmiasi.ro

Image 7

– Service de Missions et D’Entraide – Commission Est-Europe Elvetia – pentru finantarea activitatilor Asociatiei prin trimiterea de haine second-hand , atat pentru a fi valorificate cat si pentru a fi donate membrilor Asociatiei, dar si membrilor ONG-urilor cu care colaboram, in masura in care se identifica si se prioritizeaza necesitatile de acoperit;
www.sme-suisse.org

Image 7

– Asociatia Femeilor din Romania ( AFR) cu sediul in Bucuresti – pentru desfasurarea de activitati comune in domeniul combaterii discriminarii femeilor in ce priveste obtinerea unui job;
www.afr.ro

Image 7

– Fundatia Star of Hope Iasi – in vederea integrarii in activitatile Asociatiei noastre a parintilor copiilor cu dizabilitati si a desfasurarii altor activitati de interes comun;
www.starofhope.ro

Image 7

– Fundatia Link Romania – organizarea de activitati comune derivate din Obiectivele fiecarui ONG, implementarea unor proiecte de interes pentru grupurile tinta;
www.linkromania.ro

Image 7

– Fundatia Somerset Iasi -activitati comune de crestere a gradului de ocupare a persoanelor apartinand unor grupuri vulnerabile din grupul tinta al fiecarei organizatii;
www.somerset.ro

Image 7

– Fundatia Filocalia Iasi – Derularea unor programe si proiecte comune, ce au drept scop imbunatatirea si eficientizarea activitatilor desfasurate in conformitate cu Obiectivele din Statutul celor doua organizatii;
www.filocaliafoundation.ro

Image 7

– Cabinet Individual de Psihologie Botez Stefania Iasi – pentru furnizarea de consultanta in domeniul reorientarii profesionale, al organizarii de cursuri de reconversie profesionala. Facebook

Deasemeni, incepand cu anul 2014, Asociatia Harmony and Hope face parte ca si membru in Comisia ONG-urilor, care are rolul de a reprezenta societatea civilă locală în fata autoritătilor publice cât si în Consiliul de Dezvoltare Economică si Socială a Judetului lasi.
Facebook Comisia ONG

Image 7

Daca vreti sa ne sprijiniti, puteti face o donatie: